Τμήμα Κερατοειδούς

Δρ Βασίλης Σ. Λιαράκος, MD, PhD, FEBO

O Δρ. Βασίλης Λιαράκος είναι Yπεύθυνος Κερατοειδούς και Μεταμοσχεύσεων. Είναι χειρουργός Κερατοειδούς προσθίου ημιμορίου και έχει πολυετή διεθνή εμπειρία με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις σύγχρονες τεχνικές μεταμοσχεύσεων. Είναι πτυχιούχος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι χειρουργός στο διεθνές κέντρο μεταμοσχεύσεων NIIOS στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και ομιλιών σε διεθνή συνέδρια.

 

 

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας

 

Απόστολος Π. Μανιατέας

O ιατρός Απόστολος Μανιατέας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ έλαβε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στο τμήμα απεικόνισης και διάγνωσης παθήσεων της ωχράς κηλίδας και του αμφιβληστροειδούς. Σαν τμήμα της ειδικότητάς του ήταν και η μετάβαση στις ΗΠΑ, για μετεκπαίδευση στις παθήσεις της ωχράς κηλίδας και του αμφιβληστροειδούς στο τμήμα αμφιβληστροειδούς (Medical Retina) του Mass Eye and Ear Infirmary το οποίο ανήκει στο Πανεπιστήμιο Harvard και αποτελεί την οφθαλμολογική κλινική του. 

 

 

 

  

Χριστίν Τάντρος

Η Χριστίν Τάντρος είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έλαβε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στα νοσοκομεία Hopital Ophthalmique “Jules Gonin”, Λωζάνη Ελβετίας καθώς και στον  “Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό” στην Αθήνα, έχοντας ενεργό συμμετοχή στα τμήματα βυθού και παθολογίας αμφιβληστροειδούς.

Η εξειδίκευσή της σε παθήσεις αμφιβληστροειδούς - ωχράς κηλίδας έγινε στο νοσοκομείο Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

  

Τμήμα Χειρουργικής Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς

Ευστάθιος Λιάζος

Ο οφθαλμίατρος Ευστάθιος Λιάζος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Liverpool. Εξειδικεύθηκε στη χειρουργική του υαλοειδούς και αμφιβληστροειδούς στο Royal Liverpool Hospital και στο Kings College Hospital του Λονδίνου. Έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας, ενώ πολλές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 

 

 

 

  

Πέτρος Πέτρου

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Πέτρος Πέτρου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στα Νοσοκομεία Royal London και St Bartholomew's του Λονδίνου, καθώς και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αττικόν” στην Αθήνα. Διετέλεσε Λέκτορας ν. 407 στην Οφθαλμολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σε έμμισθη θέση επιμελητού με εξειδίκευση στη χειρουργική του υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς (Vitreo Retinal Fellow) για σύνολο 3 ετών στα Νοσοκομεία BMEC, Birmingham and Moorfields Eye Hospital, London. Είναι επίτιμος ερευνητής του νοσοκομείου Moorfields Eye Hospital και έχει δημοσιεύσει πέραν των 45 ερευνητικών εργασιών σε έγκυρα peer-reviewed διεθνή επιστημονικά περιοδικά.  

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας