Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

 Femtosecond LASIK. Η νέα επαναστατική μέθοδος για Laser μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας

Η μέθοδος LASIK είναι αποτελεσματική και ανώδυνη. Χρησιμοποιείται για τη διόρθωση μέσου και υψηλού βαθμού μυωπίας και αστιγματισμού, ενώ είναι η μοναδική μέθοδος για τη διόρθωση της υπερμετρωπίας. (laser Μυωπίας, Αστιγματισμού Υπερμετρωπίας)

Η κλασική τεχνική LASIK περιλαμβάνει ως επέμβαση και την κοπή του flap στον κερατοειδή με
μια λεπίδα (μικροκερατοτόμο).

Παρόλη την διαγνωσμένη ασφάλεια μιας κλασικής επέμβασης LASIK, αυτή δε συγκρίνεται με την ακρίβεια της νέας γενιάς LASIK με χρήση femtosecond laser που παρέχει:

Μεγαλύτερη ακρίβεια
Ενισχυμένη προβλεψιμότητα
Αυξημένη ασφάλεια
Πλήρη έλεγχο απ΄ την πλευρά του χειρουργού σας

Η δέσμη του υπέρυθρου femtosecond laser, υπό τον έλεγχο ενός υπολογιστή εστιάζεται ακριβώς
στα σημεία που επιλέγει ο χειρουργός κάτω από την επιφάνεια του κερατοειδούς για την
δημιουργία του flap.lasik
               Συμβατική LASIK με μηχανικό μικροκερατόμο


femto1 femto2  femto3
                  Femtosecond Laser-Lasik με Femtosecond laser

ALL LASER LASER

H μόνη μέθοδος χωρίς λεπίδα!

Με τη νέα τεχνολογία Femtosecond laser, εφαρμόζεται μόνο laser σε όλα τα στάδια της επέμβασης ακόμα και στο πρώτο στάδιο, έτσι ώστε η διαδικασία LASIK να ολοκληρώνεται χωρίς την ανάγκη εφαρμογής "νυστεριού" σε κανένα από τα στάδια. Το όνομα του προήλθε από τον αριθμό των παλμών ανά δευτερόλεπτο (pulse/sec) με το οποίο λειτουργεί το συγκεκριμένο laser.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται μικροσκοπικοί, αστραπιαίοι παλμοί laser, οι οποίοι εκπέμπουν στην υπέρυθρη ζώνη του φάσματος και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά βραχύ χρόνο δράσης και την πολύ μικρή ενέργεια επιτυγχάνουν φωτοδιάσπαση (photodisruption) του ιστού στον οποίο προσπίπτουν (κερατοειδής στην προκείμενη περίπτωση).

Η φωτοδιάσπαση γίνεται ορατή με τη μορφή φυσαλίδας, η οποία τελικά είναι η δύναμη με την οποία τέμνει τους ιστούς το femtosecond laser. Στη συνέχεια ο γιατρός δημιουργεί τον κρημνό (flap) ανασηκώνοντας τον ιστό του κερατοειδή προς τα πίσω στο σημείο το οποίο έχουν δημιουργηθεί οι φυσαλίδες από τους σφυγμούς του φωτός. Η δημιουργία κρημνού διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα. Τότε είναι που ο χειρουργός μπορεί να προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο στης επέμβασης, δηλαδή στην πλήρη διόρθωση της διάθλασης και της αποκατάστασης της όρασης.
H μετεγχειρητική φαρμακευτική αγωγή διαρκεί μόνο 10 ημέρες, η δε όραση είναι αρκετά καλή από την ίδια κιόλας ημέρα. Ο βαθμός διόρθωσης υπολογίζεται από εξειδικευμένο πρόγραμμα.

 Laser Μυωπίας - EYE DAY CLINIC 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ FEMTOSECOND LASER LASIK
Femtosecond laser lasik χωρίς λεπίδα. Πλεονεκτήματα της μεθόδου

Femtosecond laser ερωτήσεις και απαντήσεις

Femtosecond laser στην επέμβαση καταρράκτη

Femtosecond Laser LASIK - IntraLASIK από την wikipedia

Femtosecond laser lasik, εικονική επέμβαση laser (youtube)

Femto laser lasik, επέμβαση χωρίς λεπίδα

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας