Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Πρεσβυωπία - Laser Πρεσβυωπίας 

Επιλεγμένη και Οριστική Λύση

 

ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΙ- ΤΡΙΠΛΟΕΣΤΙΑΚΟΙ ΕΝΔΟΦΑΚΟΙ AcrySof IQ PanOptix

presvyopia1

 

 Πάνω από 3 εκατομμύρια χειρουργικές επεμβάσεις για καταρράκτη πραγματοποιούνται στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Χωρίς τη χρήση ενδοφακών που να μπορούν να διορθώσουν την πρεσβυωπία, οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν μετεγχειρητικά μειωμένη κοντινή όραση με αποτέλεσμα την ανάγκη γυαλιών για το διάβασμα.

Οι περισσότεροι ενδοφθάλμιοι φακοί μπορούν να διορθώσουν την όραση σε μία ορισμένη απόσταση. Αντιθέτως, οι πολυεστιακοί (τριπλοεστιακοί) ενδοφακοί AcrySof IQ PanOptix είναι προχωρημένης τεχνολογίας ώστε να διορθώνουν την κοντινή, τη μακρινή και την ενδιάμεση όραση, προκειμένου να επιτευχθεί λειτουργική όραση.

Αυτοί οι φακοί έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσομοιάζουν τη νεανική όραση βοηθώντας τους ασθενείς να προσαρμοστούν πιο φυσικά στις οπτικές τους ανάγκες. Έτσι, οι ασθενείς μπορούν να ολοκληρώσουν με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση καθημερινές εργασίες που απαιτούν εκτός από μακρινή, κοντινή αλλά και ενδιάμεση όραση, εξαλείφοντας ουσιαστικά την ανάγκη για χρήση γυαλιών σε οποιαδήποτε απόσταση εργασίας.

Ο τριπλοεστιακός ενδοφακός AcrySof IQ PanOptix ενδείκνυται για ενήλικες με ή χωρίς πρεσβυωπία που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για καταρράκτη και επιθυμούν κοντινή, ενδιάμεση και μακρινή όραση χωρίς τη χρήση γυαλιών ή φακών επαφής.
Η εταιρία Alcon (θυγατρική της Novartis) έλαβε Ευρωπαϊκή Έγκριση (CE) για τη χρήση αυτών των νέων τριπλοεστιακών ενδοφακών τον Ιούνιο του 2015.

panfokale AcrySof® IQ PanOptix® IOL

presvyopia3

presvyopia2

 

presvyopia1


Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος για διόρθωση πρεσβυωπίας με την χρήση ειδικής διαθλαστικής χειρουργικής με laser τώρα στην κλινική μας.

Η πρεσβυωπία αποτελεί ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους μετά την ηλικία των 40 ετών. ΣΤην ουσία δεν πρόκειται για πάθηση αλλά για την φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του κρυσταλλοειδούς φακού του οφθαλμού.

Βασικό της σύμπτωμα είναι η μειωμένη κοντινή όραση. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε μια αξιόπιστη και ασφαλής μέθοδος διόρθωσης της πρεσβυωπίας. Η επανάσταση σήμερα γίνεται με την πρωτοποριακή μέθοδο διόρθωσης πρεσβυωπίας που εφαρμόζεται στην κλινική μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς πόνο και αναισθησία, με την βοήθεια του Femto Second laser γίνεται η τοποθέτηση ενός μικροσκοπικού φακού στον κερατοειδή μόνο του ενός οφθαλμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την επόμενη μέρα στην εργασία του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις λεπτομέρειες της νέας πρωτοποριακής επέμβασης.

Νέα και ειδήσεις για την Πρεσβυωπία

Πρεσβυωπία - Συμπτώματα και πληροφορίες

Πρεσβυωπία από την Αμερικανική Ένωση Οπτικών και Οφθαλμιάτρων

Πρεσβυωπία - Πληροφορίες

Πρεσβυωπία και διόρθωση πρεσβυωπίας με laser

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας