Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Αποτελεί την πιο συχνά εφαρμοζόμενη θεραπεία. Με αυτή, άλλα φάρμακα στοχεύουν στη μείωση της παραγωγής του υδατοειδούς υγρού και άλλα στην αύξηση της αποχέτευσης. Χρησιμοποιούνται είτε σαν μονοθεραπεία είτε σαν συνδυασμένη θεραπεία.

Γλαύκωμα: Laser θεραπεία

Με αυτή τη θεραπεία στοχεύουμε είτε στην αύξηση της αποχέτευσης του υδατοειδούς υγρού (τραμπεκουλοπλαστική με argon ή διοδικό laser) όπως συμβαίνει στο συνηθισμένο γλαύκωμα (γλαύκωμα ανοιχτής γωνίας), είτε στη διευκόλυνση της ροής του υδατοειδούς υγρού δημιουργώντας ένα περιφερικό «άνοιγμα» στην ίριδα (ιριδοτομή με Nd:YAG laser) όπως συμβαίνει στο γλαύκωμα κλειστής γωνίας.

Χειρουργική θεραπεία γλαυκώματος

Χρησιμοποιείται συνήθως όταν η συντηρητική θεραπεία αδυνατεί να ελέγξει το γλαύκωμα. Υπάρχουν πολλών ειδών χειρουργικές θεραπείες, όλες όμως στοχεύουν στη βελτίωση της αποχέτευσης δημιουργώντας ένα νέο αποχετευτικό σύστημα.

 

Γλαύκωμα

Αιτιολογία Γλαυκώματος

Διάγνωση Γλαυκώματος

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας