Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Νέος Εξοπλισμός για τις Επεμβάσεις Καταρράκτη

Το Eye Clinic, πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας σε όλο τον εξοπλισμό και στην εκπαίδευση των στελεχών του, έχει πλέον ένα καινούριο σύστημα για τις επεμβάσεις καταρράκτη το LenSx Laser, το οποίο στηρίζεται στην τεχνολογία του femtosecond Laser, δηλαδη παλμών laser πολύ υψηλής συχότητας και ακρίβειας που εκτελούν . Το νέο σέυστημα είναι το πρώτο στην Ελλάδα αυτής της τεχνικής και πρόκειται να προσφέρει στους ασθενείς πολλά πλεονεκτήματα τόσο από πλευράς ακρίβειας της επέμβασης όσο και από πλευράς αποκατάστασης χωρίς προβλήματα. 

Ο καταρράκτης είναι μια θόλωση του φυσικού φακού του ματιού που εμφανίζεται σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους και αποτελεί παγκοσμίως την δεύτερη πιο σημαντική αιτία τύφλωσης μετά την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. 

Το LenSx Laser είναι μοναδικό στο είδος του και μοναδικό στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι στο Eye Clinic που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας μια τόσο προηγμένη τεχνολογία για την καλύτερη αποκατάσταση της όρασής τους! 

 

 

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας