Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Η Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας EyeClinic αποτελεί πραγματικό στολίδι για την Ελλάδα. Με δέκα χειρουργικές αίθουσες και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που θα ζήλευαν οι πιο προηγμένες κλινικές του εξωτερικού. 

 

Σαν οφθαλμολογική Μ.Η.Ν. το Eyeclinic ειδικεύεται στην διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών  (μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας) χρησιμοποιώντας πλέον αποκλειστικά την πιο σύγχρονη και ανώδυνη τεχνολογία του Femtosecond Laser LASIK το οποίο εκτελεί όλα τα στάδια της επέμβασης - που χρειάζεται μόλις 5 λεπτά - χωρίς νυστέρι και με την απόλυτη ακρίβεια ενός laser παλμών πολύ υψηλής συχνότητας. Εκτός όμως από τα διαθλαστικά υπάρχουν εξειδικευμένα τμήματα στελεχωμένα με το πιο έμπειρο προσωπικό για την διάγνωση και θεραπεία των οφθαλμικών παθήσεων, όπως καταρράκτης, κερατόκωνος, εκφύλιση ωχράς κηλίδας, γλαυκωμα, κλπ. 

 

Εμπιστευτείτε την Οφθαλμολογική Μ.Η.Ν. EyeClinic για όλα σας τα προβλήματα όρασης ώστε να μπορέσετε να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια!

 

 

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας