Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Botox

botox-before-after

Τι είναι το BOTOX ®;
To BOTOX ® είναι ένα εξαιρετικά καθαρό παρασκεύασμα της βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α η οποία ενίεται στους μύες του προσώπου για να απαλύνει τις ρυτίδες. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε ρυτίδες στο μέτωπο, στο πόδι της χήνας (ρυτίδες γύρω από το μάτι) και στις ρυτίδες των φρυδιών. Η θεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανύψωση του φρυδιού. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη του βλεφαρόσπασμου και του ημίσπασμου του προσώπου.

rytides-prin     rytides-after

Πώς δρα το BOTOX ®;
Λειτουργεί μπλοκάροντας προσωρινά τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων στους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν. Οι φυσιολογικές εκφράσεις του προσώπου δεν επηρεάζονται.

Πότε θα δω αποτελέσματα από τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ ® ;
Η αρχική επίδραση παρατηρείται μέσα σε 3 ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται 7 ημέρες μετά τη θεραπεία. Αυτό διαρκεί περίπου 3-4 μήνες.

Πόσο διαρκεί το BOTOX ®;
Τα ορατά αποτελέσματα διαρκούν 3-4 μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σε διαφορετικούς ασθενείς. Πρέπει να μιλήσετε στο γιατρό σας σχετικά με το τι μπορείτε να περιμένετε και πότε να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού σας. Η τακτική θεραπεία συντήρησης αποτρέπει την επανεμφάνισή ρυτίδων.

Είναι η θεραπεία με BOTOX ® επώδυνη;
Η ενόχληση είναι συνήθως ελάχιστη και σύντομη. Πριν από την ένεση, ο γιατρός σας μπορεί να επιλέξει να μουδιάσει την περιοχή με μια αναισθητική κρέμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Θα είμαι σε θέση ακόμα να έχω τις φυσιολογικές εκφράσεις του προσώπου μου;
Η δραστηριότητα των μυών που προκαλεί τις ρυτίδες και τις γραμμές μειώνεται προσωρινά και, επομένως, μπορείτε ακόμα να έχετε τις φυσιολογικές εκφράσεις του προσώπου, αλλά χωρίς τις ρυτίδες.

Ποιος δεν θα πρέπει να λάβει θεραπεία με BOTOX ®;
Οι ασθενείς που είναι έγκυες, θηλάζουν ή έχουν νευρολογικά προβλήματα δεν θα πρέπει να κάνουν θεραπεία με BOTOX ®. Δεν θα πρέπει να ληφθούν ορισμένα αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα που παρεμβαίνουν στην μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων στους μύες, όταν χρησιμοποιείται ΒΟΤΟΧ ®.

Ποιες είναι οι παρενέργειες του BOTOX ®;
Παρενέργειες δεν είναι συνηθισμένες. Μπορεί να υπάρξει κάποια ήπια ερυθρότητα του δέρματος από την ένεση, η οποία συνήθως διαρκεί μόνο μία ή δύο ώρες. Ελάχιστοι μώλωπες μπορεί επίσης να συμβούν. Κεφαλαλγίες, που υποχωρούν σε 24-48 ώρες, μπορεί να συμβούν. Σπάνια, μπορεί να προκληθεί προσωρινή βλεφαρόπτωση και/ή διπλωπία αν το BOTOX ® εξαπλωθεί απροσδόκητα σε κοντινούς μυς. Οι επιπλοκές στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού είναι πολύ σπάνιες και λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας