Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Η Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Eye Day Clinic συγκεντρώνει στα Ιατρικά της Τμήματα και  στο σύνολο του Ιατρικού της Προσωπικού τεράστια εμπειρία στην διαθλαστική χειρουργική με LASER (laser μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας), στην μικροχειρουργική του καταρράκτη και στις επεμβάσεις γλαυκώματος έχοντας μια πολυετή επιτυχημένη διαδρομή στην κλινική οφθαλμολογία, τόσο στην Eλλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η υπερσύγχρονη Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Eye Day Clinic έχει πλέον δέκα (10) χειρουργικές αίθουσες εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και είναι η πιο σύγχρονη μονάδα στην Ελλάδα. Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες και τεχνολογικά κορυφαίες υπηρεσίες μας κάτω από ένα κλίμα κατανόησης και εμπιστοσύνης. 
 
 

Με αποκλειστικό γνώμονα την φροντίδα των ματιών των ασθενών και οπλισμένοι με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους που μας περιβάλλει, δημιουργήσαμε ένα από τα πιο σύγχρονα, μεγαλύτερα και επιστημονικά άρτια οφθαλμολογικά κέντρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σκοπός της μονάδας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οφθαλμικής φροντίδας σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο. Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς, αλλά και της οικογένειάς του σε ένα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον, με έμφαση στην αρμονική συνεργασία των Οφθαλμιάτρων της Μονάδας για τη διάγνωση και θεραπεία και των πιο σύνθετων παθήσεων.

Δέσμευσή μας αποτελεί επίσης ο άρτιος εξοπλισμός και η διαρκής ανανέωση με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα, καθώς και η στελέχωση από επιστημονικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, αλλά και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με εσάς και την οικογένειά σας, η οποία δεν κερδίζεται μόνο με την επιστημονική επάρκεια, αλλά κατακτιέται με σεβασμό, ειλικρίνεια και αφοσίωση.

 

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας