Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Laser Μυωπίας και Μυωπία

 miopia

Οι ακτίνες του φωτός εστιάζουν μπροστά από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα.

ΜΥΩΠΙΑ:
Καθαρή όραση για κοντά, θολή για μακριά. 

Laser Μυωπίας

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την μυωπία...>>

Στην μυωπία η όραση είναι κανονική στις κοντινές αποστάσεις και θολή μακριά και η διόρθωση μυωπίας εδώ και αιώνες γίνεται με την χρήση κοίλων φακών που εστιάζουν το φως πάνω στον αμφιβληστροειδή χιτώνα ώστε να μπορεί κανείς να βλέπει καθαρά τόσο κοντά όσο και μακριά. Το όνομα 'μυωπία' (myopia στα αγγλικά) προέρχεται από την ελληνική λέξη 'μυείν' που σημάινει 'κλείνω τα μάτια' (μια που ένα από τα πρώτα συμπτώματά της είναι να κλείνει κανείς τα βλέφαρα για να μπορεί να δει ελαφρώς καλύτερα. Οι νέες μέθοδοι διόρθωσης μυωπίας με την χρήση laser έχουν διευκολύνει πολύ την κατάσταση μια που τα τελευταία χρόνια μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί κάποιος να αποκτήσει την κανονική του όραση και να απαλλαγεί από τα γυαλιά μυωπίας.

Η μυωπία συνήθως εμφανίζεται στην παιδική ηλικία (από 5 έως 12 ετών), αλλά μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και αργότερα. Η μέτρησή της γίνεται με τις διοπτρίες και διακρίνεται σε ήπια (<3), μεσαία (3-6) και μεγάλη (>6).

Laser Μυωπίας με την μέθοδο LASIK 

Laser Μυωπίας με την μέθοδο LASIK

 

Η μέθoδος LASIK είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον για την διόρθωση μυωπίας με σμίλευση του κερατοειδούς με την χρήση laser (τα αρχίκά LASIK σημαίνουν Laser Assisted in Situ Keratosmileusis). H επέμβαση αυτή γίνεται σήμερα με ένα excimer laser το οποίο χρηξσιμοποιείται για να δημιουργήσει με ακρίβεια το σωστό σχήμα στον κερατοειδή που θα επιτρέπει στις ακτίνες του φωτός να εστιάζουν κανονικά πάνω στον αμφιβληστροειδή. Η επέμβαση αυτή για laser μυωπίας διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και η όραση επανέρχεται άμεσα, αλλά χρησιμοποιείται νυστέρι για την δημιουργία του αρχικού φλαπ (μηχανικός μικροκερατόμος). 
 

 

 

 

 

Γιατί καταργήσαμε την απλή μέθοδο LASIK;

Laser Μυωπίας με την χρήση femtosecond lasik για μυωπία 

To femtosecond laser είναι ένα υπέρυθρο laser το οποίο χρησιμοποιείται στις επεμβάσεις για laser μυωπίας, laser αστιγματισμού, laser υπερμετρωπίας κ.α. το οποίο με εξαιρετική ακρίβεια εκπέμπει παλμούς διάρκειας ενός ελάχιστου κλασματος του δευερολέπτου (femto=10^-15 του δευτερολέπτου) και το οποίο χρησιμοποιείται στις επεμβάσεις αντί του μηχανικού κερατοτόμου της απλής LASIK μυωπίας. Η άκρίβεια στην χρήση αυτής της μεθόδου laser μυωπίας, σε συνδυασμό με την άνεση για τον ασθενή την κάνουν την ιδανική λύση για την επέμβαση.

Μάθετε περισσότερα για το laser μυωπίας με femtosecond laser.

Laser Μυωπίας στο Eyeclinic 

Εμείς στο eyeclinic προσφέρουμε την τεράστια εμπειρία μας σε διορθωτικές επεμβάσεις laser μυωπίας (αλλά και laser υπερμετρωπίας και laser αστιγματισμού) με τον τελειότερο και αρτιότερο εξοπλισμό στην Ελλάδα που θα σας επιτρέψει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην όρασή σας με ασφάλεια και άνεση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πετάξετε τα γυαλιά σας!

Laser Μυωπίας Κόστος / Τιμές για την διόρθωση μυωπίας 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να σας κάνουμε μια εκτίμηση του κόστους για την διόρθωση της μυωπίας σας.

Laser Μυωπίας - Μετά την επέμβαση 

Μετά την επέμβαση για το laser μυωπίας σας θα μπορείτε:

να οδηγήσετε ακόμη και την επόμενη ημέρα
να λουστείτε ύστερα από τρεις ημέρες (με κλειστά μάτια και κεφάλι προς τα πίσω)
να κάνετε μπάνιο στην πισίνα και στην θάλασσα σε 20 ημέρες
να φορέσετε μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών σε 20 ημέρες.

Νέα και Ειδήσεις για την Μυωπία Laser Μυωπίας

Laser Μυωπίας

Μυωπία - EyeDayClinic

Laser Μυωπίας και LASIK στην εγκυμοσύνη

Laser Μυωπίας και Μυωπία

Laser Μυωπίας με Femtosecond laser αποτελέσματα από κλινικές μελέτες

Femto Laser Μυωπίας

Μυωπία στην Κίνα.

Μυωπία: Συμπτώματα επιλογές και θεραπεία

Laser Μυωπίας με LASIK μια εμπειρία (από Squidoo).

Femptosecond laser για laser Μυωπίας. Νέες πενταετείς έρευνες.

ΛΑΣΙΚ και laser μυωπιας (FDA)

Μυωπία - Laser μυωπίας με την μέθοδο LASIK

Νεες εξελίξεις (2011) στο laser Μυωπίας (LASIK)

Πως τα αποφάγια ενός γεύματος των Ευχαριστιών οδήγησαν στη μέθοδο LASIK για laser μυωπίας

Case Study για LASIK - laser μυωπίας - για υψηλή μυωπία

Laser μυωπίας - LASIK - Πληροφορίες

LASIK & Laser μυωπίας ένας οδηγός

Laser Μυωπία με LASIK, Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας