Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Τμημα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας

retina1Στο Eye Clinic λειτουργεί ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο τμήμα αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας, το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένους οφθαλμιάτρους στην παθολογία (medical retina) αλλά και στη χειρουργική υαλοειδούς- αμφιβληστροειδούς (surgical retina).

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές και διαγνωστικές εξετάσεις για το οπίσθιο ημιμόριο αλλά και σύγχρονα εξειδικευμένα μηχανήματα για την εφαρμογή laser σε διάφορες παθήσεις του βυθού.

retina3

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές αλλά και χειρουργικές τεχνικές. Οι οφθαλμίατροι του τμήματος έχουν έντονη επιστημονική παρουσία σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ταχεία εξελισσόμενης θεραπευτικής που αφορά τις παθήσεις της ωχράς κηλίδας και του αμφιβληστροειδούς.

 

retina4

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας